Rise up

In deze onzekere tijden gaat niet alles zomaar vanzelf. We moeten onszelf als het ware opnieuw uitvinden.

Zolang je in je eigen kringetje blijft, is het wellicht te overzien, maar als je het grotere geheel bekijkt, overvalt je soms een gevoel van machteloosheid. Maar ook jij draagt het vermogen om vertrouwen te houden in je medemens en jezelf, om anderen te helpen, lichtpuntjes te ervaren, keuzes te maken in relaties, werk en dromen, in het diepe te springen, je geluk te omarmen of wat dan ook. Kortom de kracht zit in jezelf, evenals hoop en je kunnen. Je creativiteit om situaties het hoofd te bieden haal je echt uit jezelf. Rise up!

Je creativiteit vindt plaats onder je neus. Want iedereen kan iets bijzonders, jouw unieke talent. Niet iedereen bakt die heerlijke taart, zet zich in voor egels en padden, verhelpt lekkages, praat meerdere talen, herkent vogelgeluiden of ligt uren in bad ter inspiratie. Voor jou wellicht niet spectaculair, maar voor een ander wel waardevol. Nu iedereen meer op zichzelf is aangewezen, ontstaan er ineens prachtige dingen die je je niet voor mogelijk had kunnen houden. Je hoeft niet altijd nieuwe dingen te bedenken en te ontwikkelen, want het talent dat in je dna zit, popelt om het daglicht te zien. Hoe klein of groots ook, het is jouw bijzondere kunnen. Rise up!

Jij geeft de wereld iets waardevols met jouw unieke bijdrage. Ook al gingen meerdere mensen jou voor met een idee, ontwerp, kunstwerk of gewoon een gebaar, niemand doet het zoals jij. De mooie flow die hiermee ontstaat, draagt bij aan jouw persoonlijke belevingswereld. En ook al vindt die plaats in jouw eigen omgeving, dan geeft dat kracht en inzicht om het grotere geheel het hoofd te kunnen bieden. Wees creatief en ga ervoor. Rise up!

Saskia Maters