Ik vind schrijven ontzettend leuk! Daarbij lees ik alles wat los en vast zit en ben ik altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Ik geniet van een heerlijk kopje koffie in de ochtendzon, een goed gesprek en van alle kleine verrassingen van de natuur. Yoga, meditatie en zingeving lopen als een rode draad door mijn dagen en ik ben graag buiten met mijn hoofd in de wind. Onze tuin delen wij met een groene specht, wilde konijnen, reigers en soms een uil en een ooievaar. Ik geniet van ons mooie plekje op aarde met mijn man en onze twee ondernemende zonen. Samen met onze katten, vrolijke scharrelkipjes en de jaarlijkse fruitpluk is er altijd leven in de brouwerij.

Voor mijn intuïtieve verhalen en gedichten kijk ik om mij heen. Inspiratie genoeg. Van dromen en fantasie tot verlangens en bezinning. Mijn hersenspinsels die ik graag met je deel.

Als intuïtief tekstschrijver zoek ik naar de verbinding tussen verteller en lezer. Ik ga sfeerproeven op locatie, ontmoet enthousiaste mensen die mij meenemen in hun verhaal en ik luister goed. Ik begrijp wat jij niet zegt, maar wel voelt en bedoelt. Allemaal positieve energie die ik verwoord in teksten op maat voor de doelgroep.

O ja… jouw tijdsplanning? Die bewaak ik met duidelijkheid en rust.
Wel zo prettig voor ons allebei.