Verrassend hoe Saskia uit mijn ‘waterval’ aan informatie de juiste woorden weet te halen en daarmee een prachtig, herkenbaar verhaal op papier zet. Ik ben er superblij mee. Chapeau!
Ellie Helsen
Huidverzorgingssalon Ellie

Saskia schreef onze websiteteksten. Zij stelt de juiste vragen om een inhoudelijk sterke tekst op te maken. Saskia luistert goed, denkt met je mee, geeft haar mening, maar laat jou bepalen wat je wel en niet wilt. Wij hebben de samenwerking als prettig en productief ervaren!
Rosé Basten
Basten BouwService

Saskia redigeerde voor ons het Dorpsontwikkelingsplan Haalderen. Saskia voegt iets toe aan een stuk tekst met behoud van de inhoud. Teksten worden boeiender en verbeteren aanzienlijk qua taalgebruik en opbouw. Ze denkt met ons mee en komt met ideeën waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Ik ben helemaal tevreden. Veel succes met Tekstwerk van Sas!
Hai Verstappen
Voorzitter Haalderen Leeft!

Saskia verbindt zich snel met het onderwerp waarover ze schrijft. Ze geeft goede feedback en is creatief in haar formuleringen. De teksten zien er goed uit. Top gedaan!
Saskia Bührs
GraphicWorld bv

Prima leesbaar verhaal met verrassende woordkeus. Mooi resultaat!
Antoinette Buurman
Slagerij Buurman

Ik heb Tekstwerk van Sas ingeschakeld voor de verkooptekst van onze B&B. Sas weet op objectieve wijze mijn ideeën te vertalen in een aansprekend verhaal voor onze potentiële kopers. To the point en toch met veel charme weergegeven. Bedankt Sas!
Rian Kavsek
B&B La cour de Grandmenil

Saskia is to the point en onderscheidt zich door haar doortastende manier van werken. Ze maakt zich de situatie van haar opdrachtgever snel eigen en weet complexe dienstverlening te vertalen naar prettig leesbare teksten en artikelen. Een verademing om met Saskia te werken!
Robbert Bakker
HestiCare bv

Saskia schrijft met oog voor detail. Met groot dank aan je deskundige blik!
Annika Vos
Homeopaat, Medium en Healer

Saskia heeft mijn verhuisbericht doeltreffend neergezet met een pakkend persbericht en een prachtige flyer. De vele positieve reacties hierop zeggen genoeg. Het is niet alleen het schrijven, maar ook de manier van meedenken, communiceren en adviseren wat de samenwerking met Saskia prettig maakt.
Max van Dam
van Dam Tweewielers